2007-06-22

Onsdag 20 juni 2007

Modemorron

Idag pratades det om dom nya lite yppigare skyltdockorna och om sillen som idag testades i tidningen. Linda sa att "Gubbens sill" förra året fick bra poäng men i år verkar den ha äcklat till sig då den bara fick ett poäng.

Det snackades oxå en del om återvinningscentralerna och om hårdrock. Morrongänget hade nämligen fått nys om en person som av en psykolog fått sitt hårdrocksberoende klassat som en sjukdom och därför oxå får lönebidrag från a-kassan, man ringde för att kolla läget och hela historien verkade helt otrolig.

Lungo ett nytt Göteborgsband med producent Mats och Erik från The Tommy show var på besök och körde sin nya hit, på sång hade dom en tjej som heter Malin som tidigare varit med och tävlat i en tävling hos Morrongänget. En riktig sommarstänkare bjöd dom på.

Ebba från NK var tillsammans med mannekängen och Robinssonvinnaren Karolina Conrad på plats i studion där dom visade årets beach mode. Även Ingemar fick mannekänga i bad shorts och hatt dock något motvilligt.
I The Ping Pong Show så var ämnet bokstäver och i Kampen mellan könen vann killarna igen.

Imorgon är man tillbaka och då med Henrik Lundqvist i studion, dessutom gästas man oxå av artisten Kristoffer Ragnstam, missa inte det. Ha en härlig dag, HEEEJ!

Bananflugebomb: En skål vatten, lite vitvinsvinäger, honung och någon droppe diskmedel. Lycka till!

No comments: