2007-06-25

Måndagen 25 Juni

Beatbox, Svullo och mobilrally.

Nyhetsredaktionen är på semester och Morrongänget får denna vecka därför köra hela klabbet själva. I nyheterna idag pratades det om vattenmoppe, falskt guld och om CSN.

Justin Timberlake besöker Göteborg idag och naturligtvis pratades det en hel del om honom, man tävlade oxå ut ett par biljetter till kvällens konsert. För att vinna var man tvungen att beatboxa och det var en Mattias som kammade hem biljetterna, Mattias kallade sig själv för Glenn men råkade försäga sig.

I övrigt så har det pratats om Oldsberg, Röse och Midsommar. Linda berättade oxå att Tiger gillar att kolla på Svullo. Imorgon ska Morrongänget genomföra ett mobilrally och man efterlyste därför idag deltagare. Strax efter klockan åtta imorgon går starten.

I The Ping Pong Show så var ämnet "läsk med kolsyra" och i Kampen mellan könen var det sommarhits. Tjejerna vann efter en rafflande match och dessutom så var det bonusmorgon och killarna leder efter dagens omgång bara med ett poäng.

Imorgon är Morrongänget tillbaka som vanligt klockan 06.00 och då som sagt med mobilrally, missa inte det. Ha en härlig dag, HEEEJ!

Bananflugebomb: En skål vatten, lite vitvinsvinäger, honung och någon droppe diskmedel. Lycka till!



BloggRegistret.se

No comments: